fbpx

VIND HET ANTWOORD OP JOUW VRAAG

ALGEMEEN
Wat is de eerste stap die ik kan zetten om te kijken welke Powertools bij mij passen?

Voor kennismaking met de Powertools van Home of Power kun je de volgende stappen zetten:

1. Lees het E-Book ‘De Succesformule voor Groei: in 4 stappen naar structuur in je aanbod en aanpak’

2. Volg de Powermiddag voor een ervaring met diverse werkvormen van alle Powertools. Na afloop van de Powermiddag kun je De 40 Unikleurhartjes, Het Imago Spel en het boek “Krijg toch allemaal de Kleuren” aanschaffen, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Ook ontdek je jouw unieke Power en kun je met het Powertype rapport werken (de eerste stap van de Personal Power Plus methodiek)

 

Hoe lang zijn de Powertools al in de markt?
 1. Het Imago Spel en de 15 Themasets zijn in november 2014 gelanceerd
 2. De 40 Unikleurhartjes zijn ook op die datum gelanceerd
 3. Personal Power Plus is in november 2016 gelanceerd
 4. Het boek is in november 2017 gelanceerd
Hoe kunnen de Powertools mij helpen voor de groei van mijn bedrijf?
 1. De 40 Unikleurhartjes zijn effectief als acquisitiemiddel en ijsbreker voor elke ontmoeting, workshop of training. Bovendien bieden ze diverse mogelijkheden als verdiepende coachtool
 2. Het Imago Spel heeft oneindig veel mogelijkheden voor interactieve workshops zonder veel voorbereiding. De thema set De Eerste Indruk is uitermate geschikt als acquisitiemiddel en ijsbreker voor grote groepen.
 3. Het boek vergroot je kennis over kleur, geeft je inzicht in je eigen uitstraling als ondernemer en laat je gestructureerd kennismaken met de Personal Power Plus methodiek.
 4. Personal Power Plus geeft je een onderscheidende tool en een gestructureerde aanpak om een verdieping aan te brengen in je adviezen, training en trajecten en de verbinding te maken tussen de binnenkant en de buitenkant – persoonlijkheid en imago.
Wat maakt de Powertools onderscheidend?
 1. Alle Powertools zijn missie gedreven: Home of Power wil voor 1 januari 2020 één miljoen mensen laten ervaren hoe bijzonder ze zijn
 2. Alle Powertools zijn positief, professioneel, interactief, van hoge kwaliteit en kleurrijk, waardoor ze jouw expertstatus verhogen
 3. Alle Powertools zijn grondig in de praktijk getest en bewezen effectief
 4. Alle Powertools zijn zowel luchtig als verdiepend en verbinden altijd de binnenkant met de buitenkant, omdat je daardoor de grootste ontwikkeling realiseert.
 5. Alle Powertools zijn geschikt voor de vrouwelijk en mannelijke klant, zakelijk en particulier, 1 op 1, kleine en grote groepen of teams
Wie zit er achter de Powertools?

Jannie Boer en Pauline van der Veeken hebben samen alle Powertools bedacht en ontwikkeld.

Samen hebben ze jarenlang ervaring in coaching, training, kleur & imago advies, ondernemerschap, leidinggeven, teams en groepen begeleiden binnen verschillende branches.

Ze bundelen de mix van praktijk en theorie en vinden het heerlijk om met gedreven experts samen te werken.

Kijk ook wat anderen over Jannie en Pauline zeggen bij successen. Het leukst is natuurlijk om je eigen oordeel te vellen. Dat kan tijdens tijdens de Powermiddag.

VOOR WIE
Kan iedereen werken met de Powertools van Home of Power?

Nee, wij werken met geselecteerde ambitieuze experts, die de wereld ook een beetje mooier willen maken. Wanneer je wilt weten of jij met de Powertools kunt werken –  kom naar de Powermiddag of vraag een SuccesGesprek aan.

Moet je Kleur- of Imagoconsulent zijn om met de Powertools te kunnen werken?

Nee, je kunt ook zonder een kleur- en imago-opleiding werken met de Powertools. Tijdens de trainingen leer je de benodigde werkvormen en gestructureerde aanpak om de gewenste ontwikkeling met je klant in gang te zetten. Home of Power biedt voor haar Experts, die zich verder willen verdiepen hierin, speciale Masterclasses Kleur en Imago aan.

.

Moet je Coach zijn om met de Powertools te kunnen werken?

Nee, je kunt ook zonder een coachopleiding werken met de Powertools. Tijdens de trainingen leer je de benodigde werkvormen en gestructureerde aanpak om de gewenste ontwikkeling met je klant in gang te zetten. Home of Power leert haar Experts in alle opleidingen diverse manieren voor coaching van je klanten.

Zijn de Powertools geschikt voor de branche waarin ik werk?

De Powertools worden succesvol ingezet bij o.a. overheidsinstellingen, bedrijfsleven, financiële dienstverlening, politie, zorg, onderwijs, detailhandel en voor particuliere klanten.

Vanaf welke leeftijd kun je de Powertools inzetten?

Het Imago Spel heeft een speciale Themaset voor kinderen vanaf 8 jaar en is ook in gezet in verzorgingstehuizen – en alle leeftijden daartussen

De 40 Unikleurhartjes worden ook bij kindercoaching gebruikt.

Personal Power Plus adviseren wij vanaf 16 jaar wanneer belangrijke keuzes worden gemaakt. Door het gebruik van de Powerkleuranalyse kan een Blauwdruk ook op jongere leeftijd zonder Powertest gemaakt worden.

Kan ik een afspraak maken om te kijken wat mijn 1e stap is?
Natuurlijk! Wij komen graag met jou in contact. Gebruik hiervoor het contactformulier en wij denken met jou mee.
TOOLS & OPLEIDINGEN
Zijn de opleidingen van Home of Power altijd in IJsselstein?
De meeste opleidingen vinden plaats in het centraal gelegen IJsselstein. De locatie in IJsselstein waar wij graag werken is: Het Kruispunt, Touwlaan 36 in IJsselstein. Wanneer deze ruimte niet beschikbaar is wijken wij uit naar een ander centraal gelegen locatie.

Sommige dagen vinden plaats bij Jannie – Kabelweg 3 te Vlissingen – of bij Pauline – Lamsoor 43 Bergen op Zoom. In Zwolle werken we af en toe bij de Logopediepraktijk Zwolle-Zuid Vrouwenlaan 108 in Zwolle.

Waarom zou ik naar een Powermiddag gaan?

Om kennis te maken met alle Powertools in de praktijk. Om meteen daarna met de 40 Unikleurhartjes, Het Imago Spel en de Powertype rapporten van Personal Power Plus met jouw klanten aan de slag te kunnen voor meer groei en impact.

Wat houdt je tegen? Voor slechts €97 euro (ex. BTW) ontdek je wat jouw unieke Power is en wat alle Powertools voor jou kunnen betekenen. Je ontvangt jouw eigen Powertype rapport met materialen en beleeft een inzicht gevende workshop met gelijkgestemde experts.

Kijk hier voor meer informatie

Welke diploma’s en achtergrond heb ik nodig om met de Powertools te kunnen werken?

Degene waar de Powertools het best bij passen zijn: gedreven coaches, trainers, image consultants, inspirators en leiderschap- en teamontwikkelaars, die hun bedrijf willen laten groeien. Deze experts willen samen de wereld een beetje mooier maken. Als je zeker wilt weten of jij binnen dit profiel past, stuur dan even een bericht via het contactformulier.

Ik werk al met heel veel verschillende tools, wat voegen deze Powertools toe?

Alle Powertools zijn positief, professioneel, interactief, van hoge kwaliteit, kleurrijk en verbinden binnenkant en buitenkant, waardoor ze jouw expertstatus verhogen

Alle Powertools zijn onderdeel van een systematische aanpak, die je stap voor stap kunt volgen voor snelle groei van je bedrijf.

Alle Powertools geven ruimte om er creatief mee aan de slag te gaan en er een geheel eigen dienst of productaanbod van te maken.

De Powertools versterken elkaar wanneer ze in dezelfde training of workshop samen worden ingezet

Wat biedt Home of Power de Experts nog meer?

Home of Power gelooft in delen en samen sterker.
Daardoor stimuleert Home of Power de kennisdeling van de experts op diverse manieren: o.a. met Facebookgroepen, nieuwsbrieven en de jaarlijkse Expert dag.
Ook kennen Jannie en Pauline alle Experts persoonlijk, waardoor ze Experts met elkaar in verbinding kunnen brengen en ook klantaanvragen naar een specifieke Expert kunnen doorverwijzen. Training en Coaching is onderdeel van de diensten die wij leveren.

Waarin verschilt de coaching van Home of Power van de coaching van andere businesscoaches?

Businesscoaches helpen je bij de opbouw van je bedrijf met o.a. aanscherping van je doelgroep, je productaanbod, je marketing, doelen stellen, je plan uitvoeren en leren verkopen.

Dat doen wij heel persoonlijke op basis van jouw unieke kracht en diepste drijfveren, zodat je onderneming echt bij jou past. Daarnaast levert Home of Power ook de Powertools & trainingen, waarmee je je productaanbod gestructureerd en vakkundig kunt invullen. Bovendien word je onderdeel van een community van gelijkgestemde experts, die jouw groei versnellen.

Heb je een vraag die hier
niet tussen staat?
Stuur ons een bericht!

Je kunt ook bellen met ons op de volgende telefoonnummers:

Jannie: 06 2476 3240

Pauline: 06 5316 7901