Selecteer een pagina

JANNIE & PAULINE

HOE HOME OF POWER IS ONTSTAAN

Ons bedrijf is ontstaan in 2013 na een inspirerende ontmoeting waarin we besloten dat we samen “iets” wilden maken met kleur en imago om van waarde te zijn en impact te hebben.

Home of Power

Het is onze gedeelde grootste frustratie dat twijfel, onzekerheid of een verkeerd zelfbeeld ervoor zorgt dat veel mensen niet de beste versie van zichzelf zijn en durven te laten zien wie ze zijn. Mensen verstoppen zich, waarderen en ontwikkelen onvoldoende wat hun allergrootste kracht is.  Ze leven daardoor niet hun volle potentieel.

Het is onze missie om voor 1 januari 2020 één miljoen mensen te laten ervaren hoe bijzonder ze zijn. Dat leidde tot de start van Home of Image BV in 2014, dat zich richt op ambitieuze coaches, trainers, imageconsultants, team- en leiderschapsontwikkelaars die onze missie onderschrijven.

Eén van onze doelstellingen is een beter imago van imago te bereiken. Imago is voor ons de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant.

Onze samenwerking heeft geresulteerd in een aantal succestools. In 2014 is “Het Imago Spel” samen met 15 verdiepende Themasets gelanceerd. Inmiddels is Het Imago Spel een succesvolle tool voor meer dan 250 Experts in Nederland en België die hun klanten willen laten zien hoe bijzonder ze zijn.

Tijdens dit proces zijn de 40 Unikleurhartjes ontstaan die de basis vormen van Personal Power Plus. Het Personal Power Plus model is het antwoord op onze meest prangende vraag: wat is de relatie tussen persoonlijkheid en imago? Dit unieke systeem is gelanceerd in november 2016.  Dit is in november 2017 gevolgd door een boek over Personal Power Plus genaamd Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt.

Na 4 jaar Home of Image was het tijd voor de volgende stap in ons bedrijf, omdat we in de praktijk hadden gemerkt dat de impact van onze tools ook in een bredere doelgroep werd gewaardeerd. Vandaar de verandering van Home of Image naar Home of Power in juli 2018.

Jannie Boer

Voor Jannie zijn de drijfveren LIEFDE & ZORGZAAMHEID en INNOVATIE & VERNIEUWING altijd aanwezig. Deze zet ze in met veel vuur en een dosis luchtigheid.

Jannie is al meer dan 25 jaar ondernemer. Na haar werkervaring in de kinderpsychiatrie, koos ze voor eigen baas zijn om al haar ideeën in de wereld te zetten. Jannie heeft een eigen kledingzaak gerund, een kledinglijn voor grote maten ontworpen en deze kleurrijke collecties via een groothandel aan de vrouw gebracht.

Jannie is een en al kleur en met Jannie is het nooit saai. Vol vuur initieert ze in een hoog tempo als energieke ondernemer steeds nieuwe ideeën en activiteiten. Vol liefde en zorgzaamheid en op professionele wijze helpt ze mensen met persoonlijke groei, uitstraling, zelfvertrouwen en succesvol ondernemerschap.

Dat doet ze als opleider, spreker, auteur en mensenhelper met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power op een positieve, actiegerichte en intuïtieve manier. Altijd met oog voor wat iemand nodig heeft. Jannie inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Jannie stimuleert mensen vol vuur om achter hun waarde te gaan staan en zichzelf te laten zien.

Pauline van der Veeken

Bij Pauline zijn de drijfveren PASSIE & AMBITIE en IDENTITEIT & DUIDELIJKHEID altijd aanwezig. Deze zet ze zowel grondig als luchtig in. Pauline’s vuur & passie zit in de kleur rood.

Pauline heeft meer dan 20 jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies in het bedrijfsleven – bij Akzo Nobel en Unilever – in IT en Communicatie. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – was hierbij haar grote passie.

Pauline is op een doordachte en vasthoudende manier gedreven om iets in de wereld te zetten en de gewenste resultaten te bereiken. Het liefste helpt ze mensen om hun passie te volgen en succesvol te zijn door inzicht te geven in wie ze zijn en wat het pad is dat bij ze past. Dit doet ze op een leergierige manier omdat ze graag van bewezen kennis gebruik wil maken.

Dat doet ze als burnout- imago- en businesscoach met haar bedrijven The Happiness Factory en Home of Power. Pauline inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

Praktische gegevens
Jannie & Pauline

Jannie is geboren in Sneek
Jannie is getrouwd met Jan
Jannie woont in Vlissingen
Jannie is ronder met stekeltjes
Jannie doet eerst en denkt dan
Jannie houdt van heldere kleuren
Jannie drinkt water, thee en eet hartig
Jannie draagt extravagant en gladde stof
Jannie volgt haar gevoel en praat graag
Jannie is af en toe de nar
Jannie haar huis is lime, paars en grijs
Jannie is magenta en initieert graag
Jannie is Opleider en Kleur & Imago Expert
Jannie zorgt graag voor mensen
Jannie is eigenaar van Kijk op Kleur
Jannie is moeder van Marni en Silke

Pauline is geboren in Bergeijk
Pauline ook (wel een andere)
Pauline in Bergen op Zoom
Pauline is rechter met krullen
Pauline denkt eerst en doet dan
Pauline van gedempte kleuren
Pauline drinkt graag wijn en eet zoet
Pauline draagt sportief en bobbelige stof
Pauline houdt van kennis en structuren
Pauline is af en toe de rebel
Pauline haar huis is bruin, oranje en wit
Pauline is aubergine en geeft graag raad
Pauline is Coach & Imago Expert
Pauline geeft graag raad aan mensen
Pauline is eigenaar van de Happiness Factory
Pauline is dol op Rakker haar lieve kat
Samen hebben we meer dan 100 jaar levenservaring en een dubbel sterrenbeeld; Jannie is een tweeling en Pauline vissen. Dus 1 en 1 is 4 en daar maken we graag gebruik van. Vier is een belangrijk getal bij onze uitingen; wij gaan ervoor om het leven te VIEREN…

Samen houden we van spelen, reizen, mooie dingen zoals nieuwe kleding, schoenen, tassen en accessoires. We leren en maken graag nieuwe dingen. Wanneer we in beweging zijn – tijdens onze wandelingen en autoritten – gaat ons creatieve brein los en ontstaan er prachtige nieuwe ideeën en inzichten.

Samen hebben we een “Can-do” mentaliteit, zijn we enthousiast, gedreven en spelen positiviteit en humor een belangrijke rol in ons leven en ons bedrijf. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van coaching, training, imago, communicatie en ondernemerschap, inspireren we met veel liefde en passie ondernemers om een volgende stap te zetten in hun bedrijf voor sneller succes en meer impact!

Samen zijn we visueel ingesteld en maken niet alleen praktisch toepasbare materialen en werkvormen, maar deze succestools zijn ook professioneel, bewezen, kleurrijk en van hoge kwaliteit. Wij geloven in de kracht van samenwerking en elkaar opbouwen en ondersteunen om zo samen de wereld om ons heen een beetje mooier te maken.

Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Personal Power Plus Bergen op Zoom

Personal Power Plus

Lamsoor 43 4617 JA Bergen op Zoom

Personal Power Plus Vlissingen

Personal Power Plus

Kabelweg 3 4382 WV Vlissingen

Jannie: 06 2476 3240

Pauline: 06 5316 7901

Postadres Kabelweg 3, 4382 WV Vlissingen

Bezoekadres Bergen op Zoom Lamsoor 43 4617 JA Bergen op Zoom

Bezoekadres Vlissingen Kabelweg 3 4382 WV Vlissingen