Selecteer een pagina

Snel tot de Kern.

Snel tot de Kern

In Coach- en Branding trajecten wordt veel aandacht besteed aan vragen als: wie ben jij, wat geeft jou energie, wat zijn jouw drijfveren, wat zijn jouw unieke talenten, wat is jouw grootste valkuil, wat is jouw belangrijkste ontwikkelingsthema, welke inzichten geeft jouw communicatiestijl? Wat zijn de voorwaarden waarbij jij optimaal tot je recht komt? Wat is je missie, waarin wil jij het verschil maken?  Waar komt deze vandaan? In welke werk- en privé omgeving gedij jij? Wat heb jij nodig? Wat betekent het om met jou samen te werken? Wat is jouw handleiding voor succes? Hoe versterk je jouw presentatie?

Hoeveel tijd besteed jij als coach of branding expert om deze vragen helder te maken? Welke technieken of combinatie van technieken gebruik je daarvoor?  Hoe zeker ben jij over de antwoorden? Hoe zou het zijn als jij al deze vragen in 1 coachsessie kunt beantwoorden?  Omdat je ze gemeten hebt?

Werk je nu zo? Je werkt nu wellicht met een methode om vragen te stellen waardoor je erachter komt wie je klant is en welke hulp nodig is. Dit doe je “1 op 1” en dat is een proces wat tijd kost. Vaak merk je pas later dat er achter de uitdaging van je klant nog een andere vraag zit die niet meteen naar boven komt.

Stel dat je de kern van je klant kunt meten.
Hoe zou het zijn wanneer je niet eerst een hele reeks vragen hoeft te stellen om er achter te komen waar je klant mee geholpen wil worden? Hoe zou het zijn om gebruik te maken van een duidelijke analyse die snel en inzichtelijk uitkomsten biedt? Die in een professioneel rapport gepresenteerd worden? Hoe fijn zou dat zijn? Voor jezelf en voor je klant?

Wil jij sneller met jouw klant tot de kern komen?
Wil jij als gedreven coach of personal branding specialist jouw klanten op een efficiënte, snelle en positieve manier helpen met bovenstaande vragen? Zou je dat ook willen doen in een groep of een team?

Zodat je snel de diepte in kunt met jouw adviezen voor een waardevol resultaat? Zodat je meer impact hebt, meteen bezig bent met diepe inzichten, praktische oplossingen en adviezen waardoor jouw klanten sneller de volgende stap in hun ontwikkeling maken?

De voordelen om snel tot de kern te komen:

  • Snel tot de kern levert meer waarde en snel meer tevreden klanten op.

  • Snel tot de kern betekent dat je meteen op een dieper niveau adviseert.
  • Snel tot de kern zorgt op een effectieve manier voor waardevolle resultaten.
  • Snel tot de kern helpt je op een positieve manier het verschil te maken voor meer klanten.

Ben jij een gedreven coach of branding specialist en wil jij weten hoe je sneller tot de kern komt en meer waarde geeft in minder tijd? Zodat jij het beste van jezelf geeft aan je klant én meer tijd overhoudt voor de andere dingen die jij belangrijk vindt?

Geef je dan op voor het exclusieve Power WebinarMeer Waarde in Minder Tijd.
V
oor maximaal 25 deelnemers.