fbpx

DIT ZEGGEN EXPERTS OVER DE SUCCESTOOLS

 
Sinds de pilotfase van het Imagospel (2014) werk ik met veel plezier samen met Pauline en Jannie. Vanuit Home of Power wordt er veel zorg en aandacht besteedt aan de opleidingen. Zowel aan de inhoudelijke kwaliteit als aan de professionaliteit van de werkmaterialen. De vakopleidingen zijn innovatief, boeiend, specifiek en verdiepend. Home of Power is een opleider met ambitieuze doelstellingen. Deelnemen aan een training of verdieping dag staat altijd in het teken van een kleurrijke en warme ontvangst. De dames slagen er iedere keer weer in een warm gevoel en persoonlijke aandacht over te brengen.
Ik ben er trots op door deze twee vakvrouwen te zijn opgeleid tot Triple P-expert.

Wanneer ik een Teamdag of lezing verzorg start ik regelmatig met de Themaset van ‘de 1e indruk’. Ik krijg mensen hiermee in beweging en op een spelende luchtige manier maak ik ze zich bewust(er) van hun uitstraling. Wanneer in een persoonlijk ontwikkel of loonbaantraject ‘zichtbaarheid’ een thema is zet ik Personal Power Plus in. Mijn cliënten ervaren de testresultaten als verbluffend treffend. De uitvoerige rapportage ziet er prachtig en kleurrijk uit en gaat goed samen met mijn maatwerkbevindingen. De werkmaterialen zijn praktisch en direct toepasbaar bij garderobemanagement of personal shopper sessie.

Ik ben van ‘Practice what you preach’ en experimenteer volop met mijn Personal Power type. Mijn PowerType is Turkoois en valt onder de kleurfamilie die staat voor vernieuwing en creativiteit. De bevindingen en beschrijving van het Personal Powertype zijn zo treffend geformuleerd dat ik daar niet omheen kan! Mijn garderobe heb ik sinds ik kennis heb van deze methode rigoureus aangepast. Ik leef mijn Personal Power type voelbaar en straal dit moeiteloos uit. Als Career & Image coach help ik anderen met persoonlijke ontwikkeltrajecten zowel op het loopbaan als het persoonlijk vlak. De Home of Power tools zijn een waardevol instrument voor mijn cliënten en voor mijzelf.

Karin Frensch

Career & Image Coach, Karin Frensch

Jannie en Pauline zijn klantvriendelijk én daadkrachtig. Ze nemen je serieus en ze zijn altijd bereid een passende oplossing te bedenken wanneer je een vraag hebt.

Ook heb ik veel geleerd van hen. Met name dat het belangrijk is dat je je kwaliteiten kent en benut om je doelen efficiënt en makkelijk te kunnen bereiken. En dat past precies in de lijn van mijn eigen bedrijf Branding The True You; mensen en hun bedrijf in hun kracht zetten, zodat zij hun passie optimaal kunnen uitleven.

Daarom werk ik graag, als Brandingadviseur met de producten van Home of Power, zoals Personal Power Plus en het Imagospel. Naast dat het mij vele parels heeft gegeven voor mijn eigen persoonlijke én zakelijke ontwikkeling, hecht ik veel waarde aan de kern van de producten van Home of Power ten behoeve van de ontwikkeling van mijn klanten.
Wat is deze kern dan? De meeste programma’s leggen vooral nadruk op de primaire kwaliteiten en lijken de balanskwaliteiten (kwaliteiten die niet vooraan in de persoonlijke voorkeuren liggen) in mindere mate te waarderen. Ik heb namelijk ontdekt dat door tijd en aandacht te besteden aan de balanskwaliteiten, mijn klanten nog meer in staat zijn om te floreren vanuit hun primaire kwaliteiten. En dat is wat ik mijn klanten gun.
Een klant van mij noemde de balanskwaliteiten zelfs het instrumentenpaneel van de primaire kwaliteiten. De tools van Home of Power zijn zodanig ontwikkeld, dat dié kwaliteiten aan bod komen om mensen volledig in hun POWER te zetten. Kortom, Jannie en Pauline vertegenwoordigen echt een Home of Power!

Jeanine van Varik Houben

Brandingadviseur, Branding The True You

PPP betekent voor mij als loopbaancoach de puntjes op de i… En dat komt:

  1. omdat ik vind dat iedere stap die je zet in loopbaan en leven als basis heeft, dat je jezelf kent,
  2. omdat ik vind dat je eigen ontwikkeling niet alleen zinvol maar zeker ook leuk moet zijn,
  3. omdat ik vind dat je persoonlijkheid en uitstraling hand in hand gaan.

De PPP heeft alle 3 aspecten in zich en daarom vind ik het zo’n mooi instrument om mee te werken. Wat ik in mijn praktijk terugzie, is dat mensen zichzelf (nog meer) gaan kennen waarderen. In de rapportage komen ze soms beschrijvingen tegen over kenmerken in hun persoonlijkheid die ze wel aanvoelden maar niet altijd zelf konden benoemen.

Dit leidt tot een verfrissende blik en vormt een goede basis voor het vervolg van het coachingstraject. De combinatie van verdieping en luchtigheid van de PPP maakt dat mensen met plezier met zichzelf aan het werk zijn! Ik werk nu een klein jaar met de PPP en of het nu gaat om een loopbaankeuze of een vraagstuk over profilering, de PPP wordt zeer positief ontvangen.

Dat Pauline en Jannie met elkaar deze PPP hebben ontwikkeld, geeft wel aan dat ze topprofessionals zijn. Het is fijn om met hen samen te werken omdat ze altijd meedenken in mogelijkheden en oplossingen, zowel gericht op de inhoud als op het proces.

Nan Banens

Loopbaan en imago specialist, Nan Banens

Pauline en Jannie hebben met het Personal Power Plus een unieke tool ontwikkeld die inzicht geeft in je persoonlijke kwaliteiten. PPP leert je hoe je deze in je persoonlijke presentatie kunt toepassen. Het is prachtige manier om de binnen- en de buitenkant krachtig met elkaar te verbinden. Er bestaat geen goed of fout, wel een mooi, mooier, mooist.

Het volgen van een Personal Power Plus traject geeft mooie inzichten en concrete handvaten om meer te bereiken vanuit je kwaliteiten en talenten zonder dat veel energie verloren gaat. Je leert ook beter te begrijpen hoe andere mensen werken en zelfs hoe jij ze anders kunt benaderen binnen jouw mogelijkheden.

Personal Power Plus is voor mij een completere imagocoach methode om mijn klanten nog meer inzicht, mogelijkheden en kwaliteiten te laten ervaren aan zowel de innerlijke kant als de uiterlijke kant. Het mooiste compliment dat ik gekregen heb van een coachee is dan ook “Het voelde als thuiskomen bij mezelf, het paste letterlijk en figuurlijk”.

Debbie Kotteman

Imago Coach, Jouw Eigen Kracht

Vanaf dag 1 heb ik de samenwerking met Jannie en Pauline als geweldig ervaren. Zij hebben en bieden precies net dat waar ik al jaren naar op zoek was.

Ik help vrouwen hun ‘waarom’ te vinden, vinden waar zij goed in zijn, wat zij moeiteloos doen.

Voor mij is PPP (een persoonlijkheidstest die meet wat je diepste drijfveren zijn) de basis geworden van mijn ontwikkeltraject.

Het fundament van waaruit ik vertrek. Van waaruit ik inspireer en stimuleer om bewust met kleur om te gaan, zodat wij samen de essentie van ons zijn naar boven halen waar we de wereld mooier mee maken.

Herma Moolenaar

Mooi Advies

Als Personal Branding Expert is Personal Power Plus voor mij een diepgaande methode om ambitieuze mannen en vrouwen inzicht in hun persoonlijkheid te geven en hen te helpen accepteren dat ze mogen zijn wie ze zijn. Hierdoor gaan zij groeien en durven zij dit zichtbaar te maken in hun persoonlijke uitstraling. Ze worden zelfbewuster en succesvol in hun privéleven en business.

Jannie en Pauline zijn ervaren kleur- en psychologie-experts. Met deze kennis en vaardigheden leggen zij in PPP de verbinding tussen innerlijk en uiterlijk.

Op laagdrempelige wijze komen mijn klanten met PPP in aanraking. De gesprekken zijn vaak diepgaand en komen bij de diepste drijfveren en talenten van mijn klanten. Ik vind het heel mooi om mannen en vrouwen en teams te begeleiden in dit proces en te zien hoe zij zich in hun rapport herkennen.

PPP gaat echt dieper dan andere assessments die ik ooit gehad heb. PPP heeft mij inzicht gegeven waar ik vanuit mijn drijfveren goed in ben en ik weet nu ook wat ik moet inzetten om de zaken die toch echt door mij gedaan moeten worden écht te gaan doen. En wat ik uit kan besteden geef ik met liefde aan een ander.

Ook begrijp ik nu dat ik jaren geleden heel graag wilde parasailen. In de zomer van 2018 heb ik dat gedaan en als luchttype voel ik me zo heerlijk vrij in de lucht! Ik denk dat ik een nieuwe hobby heb ;-).

Larinda Bok

Personal Branding Expert , Unique Personal Branding

Ik ben gestart met het Imago Spel, wat ik nog steeds een fantastisch middel vindt om te gebruiken als werkvorm. Ik gebruik zelf “de eerste indruk” set veel omdat je die heel verschillend kunt inzetten. De gekleurde hartjes maken iedereen blij en nodigen direct uit tot een gesprek. Je kunt ze gebruiken voor heel veel werkvormen. Voor mij is het Personal Power Plus de kers op de taart. En dan met name de blauwdruk. Die geeft zoveel inzichten en waardevolle informatie. Zeker als je op een kruispunt staat in je leven of als het binnen een team niet zo lekker loopt. Je komt uit je hoofd en gaat voelen wat er speelt en wat er nodig is.

Ik ervaar de samenwerking als toegankelijk en plezierig. Jannie en Pauline zijn twee verschillende persoonlijkheden – wat ook goed tot uitdrukking komt in hun blauwdruk 😉 – die elkaar aanvullen, inspireren en stimuleren. Zij luisteren naar en staan open voor de ervaring van anderen.

Mijn eigen blauwdruk test heeft mij geholpen om nog duidelijkere keuzes te maken. Het heeft mij inzicht gegeven in waar ik echt goed in ben en waar ik om hulp mag vragen. Daarnaast heeft het mijn netwerk vergroot en heb ik een tool in handen waar ik mijn klanten echt verder mee kan helpen.

Anke Visser

Leef je Vrijheid

Jannie en Pauline zijn twee energieke en motiverende vrouwen, die mij zeer na aan het hart liggen. Ze hebben veel kennis en ervaring als het gaat over kleur, imago in relatie tot persoonlijke ontwikkeling.  Door hun beider kwaliteiten te bundelen, hebben ze een uniek concept ontwikkeld, Het Personal Power Plus concept. Dit concept dekt voor mij volledig de lading, als het gaat over ware schoonheid. Die zit namelijk van binnen.

Dit is de eerste persoonlijkheidstest die 100% bij de binnenkant begint. Van daaruit kun je in je eigen ritme en tempo werken aan je ontwikkeling. En kom je waar je werkelijk wilt zijn. Deze vrouwen delen daarin graag hun kennis met veel passie en gedrevenheid. Ik ervaar de dagen dat we elkaar ontmoeten als zeer waardevol.

Het mooie van het werken met het Personal Power Plus concept is dat het zo compleet is. De rapporten zijn zeer waardevolle documenten voor de deelnemers. Wie wil dat nou niet? Een rapport van 40 of 50 bladzijden wat helemaal over jou gaat..:-)

Door het PPP heb ik zelfs de yoga onderneming die ik pas gestart ben genoemd naar mijn powertype: Lavendelyoga, voor bloei en balans. Mooi proces geweest en het klopt tot in mijn kleinste haarvaten.

Yfke Kingma

Imago Coach - Moai Magenta, Oprichter en yogadocent Lavendelyoga, Lavendel Coach

Laatst mocht ik een interactieve workshop geven bij een netwerkclub in Heerenveen. Ik wilde toch even weer delen hoe bijzonder Het Imago Spel is om in te zetten. Mijn doel van de ochtend was collega ondernemers bewust maken van het belang van de eerste indruk.
Het Imago Spel was daar een onderdeel van.
Wat ik terug kreeg: wat bijzonder dat je aan de hand van deze vragen zo snel de diepte in gaat en elkaar als ondernemer leert kennen.
Kortom, Het Imago Spel had een dubbele functie, ik kon iedereen laten voelen wat het effect van de eerste indruk was, maar tegelijkertijd was het ook netwerken. Echt leuk!
Wia Oost

Imagostylist, Touch of Style

De methode Personal Power Plus vind ik persoonlijk geweldig. Waarom? Het helpt mensen ontdekken wie ze in de kern zijn en hoe ze meer uit zichzelf zouden kunnen halen door te gaan doen  (en voelen) wat echt bij ze past. Dit is wat mij drijft. Mensen helpen om hun ‘why’, hun drive, te vinden. Daarna valt de rest sneller op zijn plek.  Werken en leven met alles wat je hebt meegekregen is zoveel fijner dan ‘de dag door te zien moeten komen’. Volg je hart is mijn motto, want dat klopt en maakt je een blijer mens. Tot nu toe heb ik verschillende individuele trajecten mogen doen en de mensen hebben echt een verandering doorgemaakt. Wanneer je weet waar je naar verlangt en waar je goed in bent, dan kun je er ook vorm aan gaan geven. En dat hebben ze gedaan door bewuste keuzes te maken (zelfs het opzeggen van een baan na 20 jaar dienstverband kwam voor) . Ook dat is waar PPP helderheid biedt.

Daarnaast zet ik PPP regelmatig in bij teams. Hoe vaak gaat er niet iets mis op de werkvloer en is de sfeer/communicatie verstoord? Op speelse manier laat ik mensen kennis maken met zichzelf, maar ook met hun directe collega. Dit zorgt voor meer begrip, voldoening en plezier!

Jannie en Pauline, petje af voor wat jullie hebben neergezet en nog steeds verder door ontwikkelen. Jullie stralen bij alles wat jullie doen. En waarom? Omdat jullie zelf de afspiegeling zijn van PPP. Doen wat bij je past, met heel je hart! Bedankt voor jullie input en tomeloze energie.

We gaan Nederland en de wereld (let maar op!) een stuk mooier maken.

Grietje Jongsma

Imago Coach, KleurBKennen