Selecteer een pagina

Boek ‘Kleur jouw Kracht’

 27,48 excl. BTW

Uniek, spraakmakend boek met de spraakmakende titel; ‘KLEUR JOUW KRACHT’.
Nog nooit eerder werd je zo duidelijk uitgenodigd om jouw kracht kleur te geven en zo te laten zien wie jij bent en wat je wilt. Hiermee stimuleer jij talentontwikkeling en heb je alle ingrediënten en praktische tips voor een personal branding die jouw unieke kracht en diepste drijfveren zichtbaar maakt.  Met een duidelijk stappenplan voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes.

Categorie:

Beschrijving

KLEUR JOUW KRACHT
voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei

Uniek, spraakmakend boek met een aansprekende titel; “Kleur jouw Kracht”
Nog nooit eerder werd in één boek zo’n gedetailleerde verbinding gemaakt tussen kracht, talenten, drijfveren en personal branding. Met meer dan 2 miljoen mogelijkheden wordt niemand in een hokje gestopt en de power branding adviezen zijn zo spot-on, zo praktisch, compact en uitgebreid dat je meteen weet hoe je kracht kleur geeft en onderscheidend zichtbaar maakt.

OVER DIT KLEURRIJKE BOEK
Dit boek is voor iedereen die kracht kleur wil geven. Stapsgewijs word je in dit boek uitgenodigd om dit te doen, gebaseerd op de Persoonlijke Kracht Methodiek. Met 10 Power Doelen, 40 Power Branding adviezen en 1001 tips voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei.

Dit boek is voor jou bedoeld als je op zoek bent naar wie jij bent, wat je grootste kracht is, wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze vol vertrouwen zichtbaar maakt en ontwikkelt.

Misschien sta je voor een belangrijke keuze of kruispunt in je leven. Misschien heb je te maken met een ingrijpende verandering of gebeurtenis en zoek je naar een manier om dit een plaats te geven en daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Misschien gaat alles prima met je en wil je vanuit jouw grote passie en ambitie jezelf verder ontwikkelen om vol zelfvertrouwen het leven te leiden waar jij van droomt. Jij hebt het juiste boek in handen als je meer kracht of kleur in je leven wilt.

De Persoonlijke Kracht Methodiek is gelanceerd in 2017 en is dus alweer 5 jaar op de markt. Met duizenden klantervaringen verder, met de bevestigende resultaten van het veldonderzoek samen met de TU Eindhoven en met meer dan 200 gecertificeerde Persoonlijke Kracht Coaches die met deze methodiek in de praktijk werken, zie je dat deze methodiek verder verdiept en verfijnd is.

Wat dit boek bijzonder maakt, zijn de echte verhalen en ervaringen van 48 PK-Coaches. 48 PK-Coaches die je open vertellen wat de PK-Methodiek voor hen betekend heeft, qua persoonlijke ontwikkeling én zakelijke groei. Die hun authentieke kracht uniek zichtbaar maken door hun kracht te kleuren met de uitkomsten van de PK-Test en die je praktisch en verrassend inspireren met hun persoonlijke tips. Door deze profielen zie en begrijp je wat het betekent om kracht kleur te geven.

“.. alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats”
“De PK-Test heeft mij laten inzien, dat ik mag zijn wie ik ben”
“Was ik deze PK-Test maar eerder tegengekomen! Dat had veel geworstel met mezelf gescheeld.”
“De PK-Methodiek was voor mij na een heftige periode de “life line” was.
“De uitkomst van de PK-Test was een gevoel van thuiskomen.”
“Ik ben opnieuw geboren toen ik na een moeilijke periode in mijn leven in aanraking kwam met
de PK methodiek!”

 

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Afmetingen 38 × 26,5 × 3,2 cm