fbpx

Online Training Het Imago Spel

 147,00 excl. BTW

Online Training van Het Imago Spel bestaat uit 4 modules waarin je alles leert over de mogelijkheden en kant en klare werkvormen van Het Imago Spel om je klant aan de hand van het thema Imago te laten zien hoe bijzonder deze is door de ogen van een klant.

Je kunt de werkvormen van Het Imago Spel  en de 15 Themasets inzetten als ijsbreker, acquisitie instrument, workshop, masterclass of onderdeel van jouw training of traject.

Alle werkvormen van Het Imago Spel zijn positief, luchtig en diep en gericht op het verkrijgen van feedback over jouw imago – de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant. Hiermee zie je door de ogen van een ander hoe bijzonder je bent.

Op deze trainingsdag leer je alle ins- en outs om met Het Imago Spel en de Themasets te werken. Je leert Het Imago Spel te begeleiden, en ervaart verschillende werkvormen met Het Imago Spel basis, De eerste indruk en een Themaset naar keuze. Bovendien krijg je heel veel tips over acquisitie en productopbouw aan de hand van de mogelijkheden van Het Imago Spel. Je krijgt ook allerlei tips en inzichten over je eigen uitstraling als ondernemer.