Selecteer een pagina

DURF KLEUR TE BEKENNEN MET JE BEDRIJF

Hoe je letterlijk krachtig uit de verf komt met je bedrijf

Roze container verovert de Rotterdamse haven. Dit is de kop van een vrolijk artikel in het Algemeen Dagblad van vandaag. Her en der duiken magenta zeecontainers op en vandaag komt een knalroze containerschip aan. ,,Op een bedrijf met roze schepen kun je niet boos worden.”

Jannie als Magenta Powertype in ons Personal Power Plus model is geïnterviewd door het Algemeen Dagblad over de betekenis van de roze schepen met de kleur Magenta: Dynamische Initiator, 150% inzet, Humor en Opvallend – dit zijn 4 belangrijke kwaliteiten die bij deze Kleur horen.

Het Japanse containerbedrijf ONE haalt hier niet alleen heel veel media aandacht mee, ook in het water en op de weg is de Magenta kleur van de schepen en containers een enorme blikvanger.

Lees het volledige artikel in het Algemeen Dagblad van vandaag.
https://bit.ly/2SceahL

Wat kun jij daar als ondernemer van leren?
Moet jij misschien ook kleur bekennen om krachtig uit de verf te komen? Is dat ook belangrijk voor jou en de klanten die je wilt aantrekken? Kun je dat ook inzetten voor je bedrijf? Hoe kies je dan de kleur die bij je past?

“Je wordt gezien voordat je wordt gehoord”
Licht – en dus Kleur – verplaatst zich sneller dan geluid. We zien je eerder dan dat we je horen. Daarom is het belangrijk om bewust te kiezen wat jij communiceert met jouw persoonlijke uitstraling als ondernemer en met de keuzes voor kleur in de uitingen en producten van je bedrijf.

Omdat Jannie consequent uitdraagt dat Magenta haar grootste kracht is, wordt ze door het Algemeen Dagblad gezien en gehoord.

Dus  BEKEN KLEUR MET JE BEDRIJF. Wanneer jij laat zien – met Kleur – wie je bent en waar je voor staat, dan weten de juiste klanten jou te vinden. Krachtig uit de verf komen helpt je om succesvol te worden en je doelen te bereiken. Dat zie je zeker terug in je dagelijkse leven en in zakelijk succes!

Wil jij als ondernemer ook KLEUR BEKENNEN?
Kom dan naar de Powerdag. Op 2 november en 1 december organiseren wij speciaal voor ondernemerde experts – coaches, talentontwikkelaars, image consultants, branding specialisten een Powerdag – om jouw grootste kracht – en belangrijkste kleur te ontdekken.

Voorafgaand aan de Powerdag sturen we jouw een Powertest. En tijdens de Powerdag leren we je hoe jij jouw grootste kracht kleurrijk zichtbaar maakt, waardoor je aandacht en de juiste doelgroep trekt.

Kleur jouw kracht

kleur jouw kracht