Selecteer een pagina

HOE KLEUR HELPT OM BETER TE SLAPEN

CAMEL VOOR RUIMTE IN JE HOOFD

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

HOE KLEUR HELPT OM BETER TE SLAPEN

 

Ik heb zo’n vol hoofd. Zo vol dat ik niet meer kan slapen. Ze kwam naar me toe voor een Kleuradvies. Toen ik haar vroeg naar haar grootste verlangen zei ze: “Ik zou zo graag wat meer ruimte in mijn hoofd hebben, zodat ik weer goed kan slapen. Nu blijft mijn hoofd maar tollen en aanstaan. Het is zo druk in mijn hoofd. “

De Powertest maakte haar Blauwdruk met haar 4 sterkste Powertypes zichtbaar:
Petrol, Antraciet, Paars en Aubergine (donkere tint van rood). Aan de hand van deze 4 donkere (aarde) kleuren vroeg ik haar of ze vasthoudend was en graag houvast biedt voor anderen? Of ze vaak over dingen nadenkt?

Verbaasd keek ze me aan en vertelde dat het inderdaad waar was. Ze vertelde me dat mensen vaak een beroep op haar doen en dat er dan van haar verwacht wordt dat ze dingen oplost.

Ze wil alles graag grondig en heel secuur aanpakken, daarbij luistert ze naar haar gevoel maar onderzoekt ook creatieve manieren om dingen op te lossen. 

Ze was zwaar onder de indruk van haar Blauwdruk. Stil werd ze van de mooie woorden van haar talenten waarvan ze dacht dat toch iedereen dat moeiteloos kon. De 4 Powertypes uit haar Blauwdruk staan in het Personal Power Plus systeem voor:

Petrol: de kleur van de creatieve denker, die een specialist is en op een tactvolle manier anderen voorziet van vernieuwende oplossingen voor hun uitdagingen.

Antraciet: de kleur ervaren rots in de branding, die op een beheerste, analytische manier en op accurate wijze steun biedt voor iedereen die dat nodig heeft.

Paars: de kleur van de geloofwaardige autoriteit, die vertrouwt op het gevoel, die erg deskundig is, veel ideeën heeft en graag van waarde is.

Aubergine: de kleur van de stijlvolle raadgever, die een doordenker is, van kwaliteit houdt en mensen graag voorziet van duurzame adviezen.

Deze bijzondere klant gaf ik het advies dat ze naast het dragen van deze prachtige donkere kleuren om haar grootste kracht zichtbaar te maken, wat lichte kleuren mag toevoegen voor lichtheid en ruimte. Dit zorgt voor speelsheid, optimisme en de nodige balans van het diepe denken. 

Ik adviseerde om met name de kleur Camel te omarmen, een lichte goudbruine kleur die voor luchtigheid en warmte zorgt. Camel is een Luchtkleur uit de Kleurfamilie Bruin.  Dit Powertype staat voor de vrolijke aanpakker, die opgewekt en op een natuurlijke manier de zaken aanpakt en vlot uitvoert. Ze was erg verbaasd want dit was een kleur die ze nooit draagt. Ze zag wel dat de kleur mooi paste bij de kleuren die ze had gekozen en beloofde me om de kleur op te zoeken en te gaan dragen.

Een paar weken later stuurde ze me een foto van een outfit met een Camelkleurig vest en  dito laarsjes die volgens haar niet alleen mooi staan maar ook heerlijk zaten…

Ze vertelde me dat ze veel complimenten kreeg over deze outfit, maar vooral dat ze Camel bewust inzet om op een luchtigere manier zaken aan te pakken. Dat ze daardoor meer tijd overhoudt voor zichzelf en dat het vooral minder druk is in haar hoofd.

En slapen…… dat gaat een stuk beter!!

Ben jij ook een diepe denker met een te druk hoofd? 

Wil jij  weten welke kleur(en) een oplossing zijn voor meer rust en ruimte in jouw hoofd? Neem dan contact op met 1 van de gecertificeerde Experts bij jou in de buurt. Je vindt ze op; www.homeofpower.org.

 

Kleur jouw kracht

kleur jouw kracht