Selecteer een pagina

GEEF JE RELATIE KLEUR

4 IJSBREKERS

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

GEEF JE RELATIE KLEUR MET EEN BLAUWDRUK GESPREK

Ze was net jarig geweest en 65 geworden. Als bijzonder cadeau had haar man een workshop cadeau gedaan “iets met kleur voor met zijn 2-en”.  

Haar man wilde ter ere van deze feestelijke gebeurtenis, omdat hij zo dol is op zijn vrouw, hun verschillen beter begrijpen zodat ze ook in de volgende levensfase een fantastische relatie hebben.. 

Voorafgaand aan deze bijzondere duo-workshop hadden ze allebei de Powertest ingevuld met als resultaat 2 bijzondere Blauwdrukken. 

Het werd een bijzondere avond met prachtige inzichten, humor, traantjes en nog meer waardering voor elkaar. Ook begrijpen ze allebei het belang van het omarmen van hun balanskleur om luchtigheid te brengen

HAAR BLAUWDRUK VERTELT: eerst financiële zekerheid en wat ruimte voor mezelf en dan pas samen …

Haar Blauwdruk bestaat uit 2 * Aarde en 2 * Water met de volgende 4 Powertypes: 
ANTRACIET: de ervaren rots in de branding
SMARAGD: de vrijgevige vredestichter
GRIJS: scherpzinnig professional
OLIJFGROEN: vitale verbinder

Aarde geeft aan dat ze de dingen bij voorkeur doordacht en weloverwogen doet.
Haar Aarde Element én het Antraciet Powertype geven aan dat af en toe ruimte voor haarzelf essentieel is. Voor Antraciet is financiële zekerheid heel erg belangrijk is. Pas als dat er is, komt de 2e drijfveer uit de Groenfamilie aan de orde: Relaties, Harmonie & Balans, met graag samenzijn, samenwerken & naar buiten gaan. Zij is de logische denker en in hun onderneming verantwoordelijk voor administratie en de taakstelling voor de medewerkers.

De Balanskleur van Antraciet: Lichtroze geeft aan dat zij op een zachte, vrouwelijke manier heel lief en attent is en onvoorwaardelijk liefheeft. 

ZIJN BLAUWDRUK VERTELT: mijn relatie is het allerbelangrijkste 

Zijn Blauwdruk bestaat uit 3 * Aarde en 1* Water met de volgende 4 Powertypes:
SMARAGD: vrijgevige vredestichter
OLIJFGROEN: vitale verbinder
INDIGO: gerespecteerde visionair
PAARS: geloofwaardige autoriteit

Zijn Aarde Element heeft  af en toe wat behoefte aan ruimte voor zichzelf, maar vanuit het Smaragd staat de aandacht voor de relatie altijd voorop. Zijn ondernemerschap is visionair, vanuit gevoel, vol ideeën en gericht op een beter leefbare wereld. Financiële zekerheid is voor hem minder belangrijk. 

De Balanskleur van Smaragd: Koraal geeft aan dat hij op een sprankelende, energieke manier zijn passie & ambitie uitdraagt en op die manier de doelen bereikt.

WAARIN VINDEN ZIJ ELKAAR

De Blauwdrukken delen:
* Het Aarde & Water Element : doordacht en planmatig, mensgericht, en graag praktisch toepasbaar
* De Groene Kleurfamilie: Harmonie & Balans, samenwerken, relaties zijn het allerbelangrijkst
* De Powertypes Smaragd en Olijfgroen.  Samen in de natuur zijn, is voor beiden belangrijk en biedt waardevolle momenten voor de relatie. 

SAMENVATTEND
De avond bracht de nodige momenten van herkenning ‘aha’, tranen, begrip & humor. Het bijbehorend kleuradvies om te laten zien wie je bent bracht ook mooie inzichten. Het “zomer”advies dat ze ooit gehad had, paste niet bij haar. Het kleuradvies van haar Blauwdruk maakte haar heel blij: veel zwart-grijs, wit, rood, groen en blauw. De kleuren van haar drijfveren.  Een prachtige avond met mooie inzichten voor een waardevolle relatie. 

Wil jij als expert ook met de Blauwdruk werken om relaties kleur te geven?

Kom dan naar de POWERMIDDAG VOOR GROEI & SUCCES.  Deze organiseren wij speciaal voor coaches, talentontwikkelaars, image consultants en branding specialisten. Hier ervaar je 4 Powertools voor groei & impact.

Voorafgaand aan de Powermiddag sturen we jouw een Powertest. Tijdens de Powermiddag leren we je hoe jij jouw grootste kracht kleurrijk zichtbaar maakt, waardoor je aandacht en de juiste doelgroep trekt. 

Ook ervaar je een aantal werkvormen met de 40 Unikleurhartjes. Deze kun je na afloop van de Powermiddag aanschaffen. 

Meer informatie over de Powermiddag vind je hier

Kleur jouw kracht

kleur jouw kracht