Selecteer een pagina

HOE VRAAG JE EEN "EX"-KLANT WEER TERUG?

HOE VRAAG IK MIJN “EX”-KLANT WEER TERUG? 

Tja, dan is je coachtraject afgelopen en is je klant “klaar”. Tijdens het afgesproken traject heb je het beste van jezelf gegeven. Je bent steeds met volle aandacht en gevoel afgestemd geweest op je coachklant – wat speelt er nu, wat is er nodig – en hebt je aanpak daaraan aangepast. Met oefeningen, technieken, inzichten en acties voor thuis.

En dan is het zover – in het eindgesprek blik je terug op de behaalde resultaten, verkregen inzichten, het coachproces en wat er nodig is om de ontwikkeling verder te laten bloeien. En dan laat je jouw klant los.

Daarna ben je wel benieuwd hoe het gaat en misschien bel je de klant nog wel eens of wellicht heb je een andere vorm van nazorg afgesproken. En begroot. Want je hebt tenslotte wel een onderneming.

Wat zou je jouw “ex-“klanten nog kunnen bieden?
Als coach weet je als geen ander dat je altijd in ontwikkeling blijft. Na een opgeloste vraag of vervuld verlangen komt er altijd weer een nieuwe vraag of wens. En je weet ook dat je zonder hulp, klankbord of coaching niet zo snel tot nieuwe inzichten en stappen komt.

Dit geldt natuurlijk ook voor jouw klanten. Ook al is een ontwikkeling afgerond en het resultaat bereikt, dan ontstaat er weer een nieuwe vraag of verlangen. Om die vraag boven tafel te krijgen is de Coach-APK een krachtig instrument en een waardevol aanbod voor jouw klant.

De Coach-APK als waardevolle workshop
Om je “ex”-klanten weer met jou en jouw expertise in aanraking te brengen bied jij met een laagdrempelige COACH-APK de volgende resultaten voor je klant:
* een moment van reflectie
* de puntjes op de “i” van de ingezette ontwikkeling
* inzicht voor een volgende stap
* volop inspiratie & leermomenten

De voordelen om dit te doen als workshop:
* Je klant leert van anderen in een positieve werkvorm
* De groep zorgt voor een inspirerende dynamiek en meer inzichten
* Het kost jou als Coach minder tijd en energie
* Jij kunt onderzoeken of een groepstraject past bij je klant

De Themaset Innerlijke Kracht is een kant-en-klare invulling voor je Coach-APK.
Voor de invulling van deze Coach-APK kun je denken aan vormen van intervisie. Het nadeel daarvan is dat niet iedereen aan de beurt komt, en dat de “spotlight” heel erg de persoon staat die de vraag inbrengt. Je kunt natuurlijk zelf een invulling bedenken, maar dat kost tijd ook om dat te doen met de kwaliteit waar jij voor staat.

De Themaset Innerlijke Kracht is speciaal ontwikkeld voor een groepsintervisie, waarbij elke deelnemer een persoonlijke coachvraag inbrengt en toelicht. Door het speelse karakter van de vragen krijg je een hele energieke, positieve dynamiek waarbij luchtigheid en diepte zich moeiteloos vermengen. En iedereen inzichten krijgt – van de eigen vraag en die van de medespelers.

Na afloop van deze Coach-APK weet jij exact waar de ontwikkelbehoefte van jouw klant ligt. En kun je jouw vervolgaanbod daarop afstemmen.

Je kunt deze Coach-APK natuurlijk ook aanbieden ter kennismaking met jou en jouw coaching.

Wil jij een COACH-APK aanbieden met de Themaset Innerlijke Kracht?
Dan kun je hier deze Themaset bestellen. Speciaal voor de Coach-APK bieden we deze Themaset deze week los aan voor slechts € 49,95.

Tot slot. Wij horen graag wanneer jij je eerste COACH-APK geeft en zijn benieuwd naar de reacties en resultaten.

Heel veel succes met jouw eerste Coach-APK!

Kleur jouw kracht

kleur jouw kracht